MKB Werkoffensief voor werkzoekenden

Neem direct contact met ons op

Slagvaardig naar werk

HalloWerk is het matchingsplatform dat werkzoekenden van gemeenten en werkgevers direct met elkaar in contact brengt. Via zelfservice waar mogelijk en met ondersteuning van de MKB Werkoffensief consulenten waar nodig. Zo vinden werkzoekenden sneller werk en worden vacatures sneller vervuld. Door de samenwerking binnen het MKB Werkoffensief vinden werkzoekenden sneller MKB bedrijven met vacatures in de regio Rotterdam Rijnmond.

HalloWerk is op dit moment beschikbaar voor mensen met een bijstandsuitkering in de regio Rotterdam-Rijnmond en Den Haag. Via HalloWerk zoek je zelf naar een baan. Maar werkgevers gaan ook op zoek naar jou. Dat verdubbelt de kansen. Je maakt een eigen profiel aan, in een beschermde omgeving, waarmee je jezelf goed aan de werkgever kunt presenteren. Ook vind je alle vacatures van het Werkgeverservicepunt van de gemeente in HalloWerk. Plus vacatures van veel kansrijke beroepen. Je kunt er zelf meteen op reageren.

Hoe werkt het?

  • Je maakt een profiel van jezelf op HalloWerk. Hiermee presenteer je jezelf aan werkgevers.
  • Je maakt het profiel compleet op basis van interesses en mogelijkheden. Vul het aan met een foto, werkervaring en opleiding.
  • Op basis van jouw voorkeuren zie je kansrijke vacatures. Ook vind je alle vacatures van het Werkgeversservicepunt.
  • De gemeente houdt contact met je, helpt om je profiel te verbeteren en begeleidt je bij het zoeken van een baan.

”Fantastisch dat ik naast een nieuwe baan ook de gelegenheid krijg voor een opleiding.”

HalloWerk is op dit moment beschikbaar voor mensen met een bijstandsuitkering in o.a. Rotterdam en Den Haag en voor werkgevers in de regio. Meer weten over HalloWerk, interesse om mee te doen of andere vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@hallo-werk.nl 

MKB Werkoffensief biedt werkzoekenden

daarbij de volgende diensten

Concreet betekent dit geschikte en gemotiveerde werkzoekende voor en binnen het MKB begelieden, matchen en (her)plaatsen. Inclusief alle sociale, maatschappelijke en waar mogelijk (financiele) voordelen benutten. Daar draait het MKB Werkoffensief om. Ons motto luidt niet voor niets: Slagvaardig te werk! 

Vacatures

Wij helpen jou via Hallo Werk aan de leukste MKB bedrijven uit de regio Rotterdam. 

Begeleiding

Door de goede begeleiding sta je er niet alleen voor. Via Hallo Werk gaan we samen voor het beste resultaat. 

Training/coaching

Kom je ergens niet uit? Wij zorgen dat jij getraind en gecoacht word voor diverse situaties. 

Omscholing & bijscholing

Leren en werken tegelijk? Wij maken jou passend voor de arbeidsmarkt.